alforizmi

сряда, 8 август 2012 г.

Двете SEO нации на планетата!

Ако приемем данните от сео олимпиадата на линк-асистентите за достоверни и представителни (едва ли има някой, който да не се съмнява в представителността и достоверността на тия данни) то можем да видим каква е гъстотата на сеота на глава от населението за отделните държави.

Оказва се, че Албания и България са двете SEO-нации на планетата! Гъстотата на сео-специалисти на глава от населението спрямо останалите държави е поразителна!

Ето и графиката с най-сеоизираните държави на планетата:




И да отбележим тоя забележителен факт с едно старо, но златно изпълнение на Scooter, което ми е пълнило душата много време:

4 коментара:

  1. Яко шерване имаш от мен...ако закачим още някой олимпиец ще е супер :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Thanks man! Ще видим на следващата задача каква ще ни е ефективността спрямо бангладешката, нищо не се знае!

      Изтриване
  2. Много добро, много. И аз участвам в олимпиадата и силно се надявам последната задача да е също толкова трудна, защото са ни нужни не само точки, но и малко късмет, защото както виждам бройката ни ще си остане такава или най-малко ще мръднем с още няколко десетки души.

    Ако сме задружни, ще успеем, това право няма как да ни се размине. Следа го от началото и все по-ясно виждам края, в който държим купата. Това е кауза, която трябва да поддържаме. А не дай хейтим по соц. мрежи и форуми, да им се не види и наблюдателите, само им знаят устите, а за работа, никви ги няма, смешници.

    Чрез тази олимпиада се доказва кой става и кой не, всичко друго е имитация на професионализъм. Лично мнение. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз може да си правя майтап с нещата, но за мен това състезание е състезание по единност и по как да кажа, общностност (напоследък измислям думи).

      Ако останалите отбори не го измислят решението и България успее да остане шампион и след последната задача аз лично ще съм много доволен, едно като българин и друго, че съм излязъл с решение в труден момент.

      Изтриване